Afgelopen zaterdag was het zover. De ontvangst was met heerlijk gebak van Bakkerij Swart bij van Paasen. Waar we door een interessante lezing via Google Maps informatie kregen over deze 4 prachtige bedrijven.
Vervolgens gingen we na een ingewikkelde rekensom op de fiets in groepjes langs de verschillende bedrijven, waar in drie kwartier uitleg werd gegeven over wat er bij het product komt kijken. Nou dat is niet niks! De ondernemers moeten o.a. verstand hebben van: verlichting, eisen van voedselveiligheid, weersomstandigheden, beregening, personeel, talen, hotelmanagement, water opslag, machines, milieunormen, gewasbescherming, ongedierte, verpakkingsmateriaal, marketing, promotie, duurzaamheid, politiek, logistiek, toekomst, ontwikkeling, enz.
Bij terugkomst stond door catering ’t Fortuin een heerlijk menu op ons te wachten. U raadt het al wat de hoofd ingrediënten waren? Bij vertrek werden we verwend met een gezonde doos vitamines en gezelligheid. Met veel respect en trots kijken wij terug op deze dag. Onwijs bedankt Anita, Fred, Frank, Maarten, Ron en Jasmijn voor jullie inzet, tijd, openheid en ontspanning!
Groeten van een enthousiaste koper.