Afgelopen zondag 11 december turnde de jongens hun eerste wedstrijd in eigen huis. De tribune was goed gevuld met familie en vrienden en de sfeer zat er goed in. (kijk op youtube voor de opening door de deelnemers)

Voor Pepijn, Thijmen en Skip was het hun eerste wedstrijd. Deze 3 mannen kwamen uit in de categorie benjamin. Door netjes te turnen behaalde Skip de 1 na hoogste scoren op de vloer. Met 0,1 punt verschil op nummer 3, eindigde Skip op de 4de plaats. Thijmen behaalde op de rek een 18,6 dit was de hoogste scoren op dit toestel in de categorie benjamin. Pepijn turnde netjes op de rek en behaalde maar liefst 18,1. Thijmen werd 6de en Pepijn eindigde op een 10de plaats.
Stef en Vince hadden hard getraind om goed voor de dag te komen. Vince behaalde daardoor de 6de plek in de ranglijst. Een goede prestatie. Stef daarin tegen mocht het podium beklimmen en wel op de 2de plaats.

Jack was zeer gemotiveerd maar haalde helaas net geen podium plek. De volgende wedstrijd gaat Jack zijn plusjes turnen waardoor hij hopelijk net wel op het podium komt. Jack eindige op een 4de plaats.